Skip links

Loader efter nye kunder

Ordentlig Nærværende Smilende

ProffesionelKvalitetsbevidstOpdateret

Bag WEBIDENT står webudvikler, konsulent og CEO Mersi Senicak. Mersi hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe en identitet, et såkaldt brand, i den digitale verden for herigennem at blive bedre til at udvide deres kundekreds, fremme virksomhedens vækst og skabe vedvarende salg og resultater.

Mersi har i 8 år hjulpet mere end 100 virksomheder med at designe eller redesigne deres webside, udvikle webshops og styrke den røde tråd i deres markedsføring, så der opstår overensstemmelse mellem det daglige arbejde, markedsføringen og de ønskede fremtidige resultater. Hertil har Mersi blandt andet udviklet et konkret og let anvendeligt skema, som gør det nemt at sætte markedsføringen i system og få det gjort.

Mersi er kendt for at være dygtig, åben, rolig, tillidsvækkende, hjælpsom, krydret med et godt Balkan temperament og så er hun hurtig. Hun er god til at lytte og ser muligheder der, hvor andre webkonsulenter stopper. En af Mersis vigtigste styrker er, at hun kan udvikle i et kodesprog, som gør det muligt at udvikle specialdesign og specialløsninger.

Mersi kom til Danmark som flygtning i 1993 og i 2005 blev hun Dansk statsborger og taler og skriver flydende dansk. Med sig har hun forskellige kulturer, traditioner og familiestrukturer, som gør, at hun er god til at lytte og se forskellige menneskers, behov og løsninger. Hendes opvækst har blandt andet lært hende at se muligheder og udveje, som andre ikke får øje på og den kompetence trækker hun også på, når hun støder på en mur i den digitale verden og overvinder dem ved at udvikle sine egne specialdesign og specialløsninger.

Socialt ansvar og har praktikanter trods det, at hun er solo-selvstændig, men har planer om at vækste virksomheden, så der på sigt kommer samarbejde med flere konsulenter og ansatte.

Værdier: ordentlig, nærværende, smilende, professionel, kvalitetsbevidst og opdateret.

Mission: det jeg gør

Vision: det jeg gerne vil

Mersi Senicak, CEO

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag